Oberzine Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam, chciałbym zobaczyć wasze zdanie. W mojej pracy będę oznaczał moje piwo i jeszcze 5 piw wybranych przeze mnie, no i jakie do tego polecilibyście piwa-5 sztuk (najlepiej z polskich browarów i w miarę dostępne), tak aby coś je łączyło, dodam jeszcze, że moje piwo zrobione było ze słodu pale ale z dosyć sporym chmieleniem(70g lubelskiego i 20g marylki/20l), oznaczenia to głównie całkowita ilość polifenoli oraz zdolność redukcyjna. Myślałem aby brać piwa jęczmienne niefiltrowane ale takowych mało na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Masz całą paletę piw z Browaru Widawa, z tego co pamiętam, to wszystkie nie filtrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Z Widawy to raczej jest tylko Renifer. AleBrowar nie filtruje. Pinta chyba tak. Są jeszcze restauracyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Widawy to jeszcze jest Parowe, Premium Lager, Pszeniczne i coś tam jeszcze. Pina Filtruje, ale może coś Artezana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oberzine Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) btw jestem z lublina także mam możliwości kupić tylko tu, restauracyjne raczej odpadają bo nie mam dostępności i jakoś mi się też nie widzi prosić o fakturę w pubie Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Oberzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oberzine Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) najpewniej skończy się na tym że wezmę parę jasnych lagerów, jakby ktoś znał dostępne piwa w lublinie fermentacji górnej? to by było fajnie (użyłem drożdży mauribrew ale) Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Oberzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się