cyfronik Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich z piwnej pustyni szczecińskiej. Pierwsza warka z konserwy lageruje w butelkach, a druga radośnie fermentuje. Trzecia to już chyba będzie z zacieraniem. Na razie czytam forum i opracowania i jak ten lager dojrzewam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam.Dożo czytaj na temat.odwagi i cierpliwości a wyjdą znakomite piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam Faktycznie bierz się za zacieranie, bo to dopiero radocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witaj i w myśl przysłowia; Gdzie się piwo warzy tam się dobrze darzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irash Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Też się powitam a co mi tam Witam piwowara zarejestrowanego prawie 2 lata przed tym jak jak to zrobiłem. PS Irash, jeśli możesz zaspokoić moją ciekawość. Czemu odgrzebałeś prawie 3 letni wątek powitalny? Edytowane 18 Listopada 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 To podchodzi pod nekrofilię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi