Gość franc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Czy w Katowicach był organizowany taki kurs? Czy będzie? Może kurs degustacji piwoznawstwa itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kurs Piwowara- chodzi o pokaz warzenia? Jeśli chodzi o Kursy Degustacyjne to ŚO PSPD organizował na początku coś takiego bywaja też TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No właśnie takie kursy ale w Katowicach bo w Poznaniu co chwilę są. Kurs nie pokaz gdzieś widziałem że kończy się to takim certyfikatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Do czego Tobie certyfikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A na ścianę tylko Rozchodzi się o sam kurs no można to i nazwać pokazem ale takim w którym sam pod okiem znawcy można by uwarzyć piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Nie słyszałem o pokazach warzenia z certyfikatem. Na Śląsku jest największe chyba zagęszczenie piwowarów, co rusz odbywają się spotkania, zapewne ktoś Ciebie zaprosi na pokaz Za rogiem na pewno mieszka kilku Edytowane 18 Grudnia 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A na ścianę tylko Rozchodzi się o sam kurs no można to i nazwać pokazem ale takim w którym sam pod okiem znawcy można by uwarzyć piwo. A to zapraszam na warsztaty do skansenu w Kuligowie na Mazowszu. Od kwietnia będzie można sobie uwarzyć piwo na moim sprzęcie, z moją pomocą. Certyfikat też mogę zrobić. Albo moją córka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Bardzo dziękuję ale to troche daleko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A na ścianę tylko Rozchodzi się o sam kurs no można to i nazwać pokazem ale takim w którym sam pod okiem znawcy można by uwarzyć piwo. A to zapraszam na warsztaty do skansenu w Kuligowie na Mazowszu. Od kwietnia będzie można sobie uwarzyć piwo na moim sprzęcie, z moją pomocą. Certyfikat też mogę zrobić. Albo moją córka. Za to ja bardzo chętnie przybędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 tu i tu pojawiają się informacje o spotkaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Bardzo dziękuję ale to troche daleko ! Daleko, daleko... Ale ten certyfikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Franc, jak chcesz to zrobię Ci pokaz, no i otrzymasz nawet certyfikat. Nie mam za dużo czasu ale może wystawię po raz kolejny ową aukcję na Owsiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Cześc. Pieron potrafisz jeszcze machać chochlą w garze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi