Ignac99 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich . Dzisiaj zaczynam moją przygodę z piwem własnej produkcji. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy. Czytając posty widzę, że nie jest to prosta sprawa, dlatego zaczynam od brew-kitu. Oby się udało. Wtedy zabiorę się za prawdziwe warzenie piwa. A że moja inna pasja: narty, doprowadziła mnie do czasowej bezczynności zawodowej, będę miał czas, by zasmakować w produkcji własnego piwka . Trzymajcie za mnie kciuki. Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam i oczywiście trzymam kciuki za udaną pierwszą warkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam.Miej tyle odwagi i fantazji przy warzeniu piwa co przy jedzie na nartach .hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie jest to takie trudne jak sie wydaje na poczatku. Pamietaj, tylko o 2 podstawowych rzeczach nie uzywaj cukru w nadmiarze i wszystko bardzo dokladnie czysc i dezynfekuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam, życzę powodzenia przy pierwszej warce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe. Oby tylko moja odwaga i fantazja z nart nie przyniosły podobnego efektu, czyli kilkudniowej wizyty w szpitalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yemu Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 na poczatku wylacz fantazje i rob wszystko punkt po punkcie tak jak pisza poradniki sieciowe. i nie daj boze nie sluchaj się instrukcji, ktore sa dolaczone do brewkitu - w wielu punktach są do d... trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi