underoak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A gdzie tam na konkurs, wypiję z przyjaciółmi ! To jak, ktoś może mnie wspomóc w kwestii alkoholowego aromatu? Jak zrobić tak, żeby go nie było ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 To jak, ktoś może mnie wspomóc w kwestii alkoholowego aromatu? Jak zrobić tak, żeby go nie było ? Poczekać. Jakiś tam zawsze będzie, ale zmniejszy się z czasem trochę. To co najbardziej "ostro pachnie" to alkohole wyższe, które z czasem ulegają różnego rodzaju rozpadom. Raz ze względu na działalność drożdży, dwa ze względu na obecność kwasów organicznych. To ostatnie to ciekawostka, którą dowiedziałem się od kolegi, który tak tłumaczył pozytywny wpływ leżakowania na "sklepowe" portery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się