tapmal Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam. Jestem nowy na forum tak więc chciałbym się przywitać. Od dawna ciekawiło mnie tzw. "co i jak" z domowym piwem. Będę dzielił się spostrzeżeniami podczas wyrabiania piwa:) Liczę również na pomoc z Waszej strony:)))))) BTW. właśnie rozlewałem do butelek pierwszą tzw. "Warkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witaj na forum! właśnie rozlewałem do butelek pierwszą tzw. "Warkę". warka czy Warka Niby niuans w pisowni, a ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam. Samych udanych "Warek" Skąd jesteś? Wypełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi