LJajecznica Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cześć Proszę o pomoc w zaplanowaniu trasy z Rabki do Włocławka z wykorzystaniem nowego odcinka autostrady. Chodzi mi głównie o minięcie Łodzi i wjazd na A1 Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jadąc 1, możesz odbić w Piotrkowie na 8, potem na Koluszki, Brzeziny i Stryków. Trochę dalej niż przez Łódź a i czasowo może być dłużej, zależy o której będziesz jechać (przez Łódź wcale tak źle się nie jedzie, to Zgierz przycina, ale Ty w Łodzi odbijesz na Stryków). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak jak pisał ronin zależy o której wypadnie Ci jechać przez Łódź, jak między 10 a 14 albo po 18 to nie ma sensu kombinować i przez miasto się szybko przejedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanmaj Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cześć Proszę o pomoc w zaplanowaniu trasy z Rabki do Włocławka z wykorzystaniem nowego odcinka autostrady. Chodzi mi głównie o minięcie Łodzi i wjazd na A1 Z góry dziękuję Witaj.\jestem akurat po pokonaniu tej trasy,wybrałem wyjazd z Piotrkowa Trybunalskiego na Koluszki a póżniej na Stryków i na wężle autostradowym kierowałem się na Gdańsk.Droga z Piotrkowa taka sobie ale to tylko około 80 km a można naprawdę zaoszczędzić dużo czasu i nerwów.Autostrada A1 póki co niepłatna.Mam nadzieję,że pomogłem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 targeo.pl - połączona z auto-mapą - dobrze prowadzi ;] zjechałem już kawałek polski dzięki tej stronie i AM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi