tpiszcze Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak w temacie - widzieliście jeszcze gdzieś w Warszawie Sahti na półkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Widzieliśmy w Leclerc na Bielanach. Ale to przed świętami było. Nie wiem czy jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpiszcze Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 To nasz sklep osiedlowy . W piątek wieczorem było. W sobotę popołudniu już nie... Na Pejzażowej skończyło się 21.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja kupowałem na Powsińskiej 17 byłem tam ostatnio ale nie zwróciłem uwagi czy jeszcze było ,poszukaj nr. i zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi