ro_y Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Chyba Qń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Co to jest hucuł ? Pytam poważnie Karpacka bryndza? Edytowane 1 Marca 2013 przez Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jedno z niewielu stworzeń, które bez marudzenia potrafi przetrwać zimę w Bieszczadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Czy można już gdzieś głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Tomek, gramów, gramów, tak jak metrów, voltów, amperów, kilometrów, itd. I pytanie, dlaczego oliwa nie z pierwszego tłoczenia? Czy makaron nie powinien trochę przeschnąć? Edytowane 3 Marca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czy można już gdzieś głosować? Jeszcze nie. Głosowanie będzie się odbywać na stronie internetowej, którą planujemy wkrótce uruchomić. Dam znać, żebyś mógł na mnie zagłosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Czy ja nie widzę, Tierro jeszcze alternatywy nie przedstawił? Znaczy że Łukasz głosuje w ciemno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Tomek przedstawił swoje danie. Pewnie Łukaszowi bliżej po buraczki niż po krewetki i polędwiczkę, więc będzie głosował na mnie Jacer mnie uprzedził, więc usuwam, żeby Tomka za dużo nie było Edytowane 4 Marca 2013 przez AgaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Tomka widziałem na you tube, żona gdzieś znalazła. pewnie, że zagłosuje na Agę, Tomek musiałby chyba zrobić bigos przepisu mojej mamy, żebym na niego zagłosował, to jedyna rzecz, której mi brakuje. Mimo, że Aga używa sera niewiadomego pochodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Relacja z Piwoteki Narodowej. Edytowane 12 Marca 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zapraszam na stronę internetową naszego projektu, gdzie już można głosować na potrawę, którą przygotowaliśmy do piwa Lwówek Belg! http://piwoijedzenie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Internetowi gadżeciarz. hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Zaglosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jest już druga część relacji z Bitwy o Dziadka, która odbyła się 3 marca 2013 r. w Piwotece Narodowej! W tej części zobaczycie, jakie desery przygotowaliśmy z Tomkiem do Dziadka Mroza. Dowiecie się też, kto wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zapraszam na kolejną odsłonę Bitwy na Smaki. W tym odcinku degustuję Altbier'a z Manufaktury Piwnej. Nie udało mi się zapanować nad drugim planem josefik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Powiem tak, zwierzęta przychodzą na dźwięk pssss... otwieranej butelki, to nie może być przypadek. A poza kadrem to pewnie z norek wyszły świstaki, wymownie składają rączki, zdawałoby się jakby cichutko skowytały "polej Aga, polej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A poza kadrem to pewnie z norek wyszły świstaki, wymownie składają rączki, zdawałoby się jakby cichutko skowytały "polej Aga, polej" Josefik, ale Ty masz fantazję . Tak, tak a potem owijają kolby z drożdżami w sreberka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a hucuły? nie zapominajmy o hucułach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a hucuły? nie zapominajmy o hucułach. No przecież są! Pasą się na trzecim planie Przyjrzyj się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Gotowanie do Alta z Manufaktury Piwnej. Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wczoraj do piwa jadłem boczniaki, świetnie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się