Jomal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 spróbuje zatem po tygodniu otworzyć butelke, bo z natury ciekawy jestem Najwyżej sie zmarnuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zmarnować się nie zmarnuje, bo wypijesz własne, zielone piwko. Przyznam się, że czasem po tygodniu od zakapslowania-zdarza mi się otworzyć jedną butelkę-tak żeby sprawdzić co tam ciekawego i mieć pogląd jak smakowało wówczas by móc porównać z tym samym piwem, ale otwartym po miesiącach paru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jomal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) w sobote zrobię więc wielkie otwarcie butelki Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Jomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) 1.Ktoś powiedział mi, że mogę używać wody z kranu jeśli herbatka wychodzi mi dobra. Herbatka wychodzi taka sobie, ale od jakiegoś czasu używamy dzbanka filtrującego i herbatka jest super. Czy mogę użyć wody przepuszczonej przez taki filter? Przez wieki piwo wychodziło dobre na tej wodzie, kawa w Grodzisku mi smakuje. Może masz kijową herbatę Piwo Zbigniewa z Grodziskim wspólny to mała tylko kształt butelki ps W zeszłym tygodniu w Masarni była degustacja piw domowych Edytowane 30 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG1929 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 spróbuje zatem po tygodniu otworzyć butelke, bo z natury ciekawy jestem Najwyżej sie zmarnuje ... Po tygodniu od kapslowania otwieram jedną butelkę, żeby sprawdzić nagazowanie. Piana i gaz zawsze były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi