Kalinosiu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Przeglądam to forum już od dłuższego czasu. Nadszedł czas się zarejestrować i przywitać. Po zgromadzeniu sprzętu oraz samodzielnym wykonaniu chłodnicy według wskazówek kolegów z tego forum, w sobotę popełnię pierwszą Warkę przez zacieranie. Teoretycznie jestem przygotowany a co wyjdzie w praktyce zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witaj! gratuluję decyzji-ja tez pierwszą warkę zacierałem-z jakiej dzielnicy jestes? Po nicku stawiam na Kalinową pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witaj, sobota to dobry dzień, też będę warzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalinosiu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witaj! gratuluję decyzji-ja tez pierwszą warkę zacierałem-z jakiej dzielnicy jestes? Po nicku stawiam na Kalinową pozdrawiam Środula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witaj na forum i powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam Sąsiada. Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi