iksiamar Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam bardzo gorąco wszystkich Piwowarów z samego południa z okolic Żywca a dokładnie z Rajczy. Jestem początkującym "piwowarem". Śledzę forum już od dłuższego czasu. Za mną kilka warek metodą zacierową z jak sądzę niezłymi efektami, tak mówią znajomi. Jak na razie metoda garnkowa-emalia 50l,taboret gazowy fermentator z filtratorem z oplotu.Mam zamiar udoskonalić sprzęt ale fundusze ubogie i trzeba dużo kombinować ale jak nazbieram mądrości to myślę że powstanie coś przyzwoitego. Powodzenia Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 mamy kryzys więc trzeba kombinować, ale jaka satysfakcja witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witaj -powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi