Pierre Celis Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 czyli barley wine po amerykańsku. Ostatnie już, po Steam Beer, Liberty Ale, Humming Ale i Brekle’s Brown, piwo z browaru Anchor Brewing w San Francisco. Najmocniejsze i najciekawsze z całej ocenionej piątki. Było to pierwsze spróbowane przez mnie wino jęczmienne … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się