e-prezes Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jasne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 No i u mnie pewnie się na tym skończy, ew. na chwilę sam przyjade i zostawię... tylko tak jak gadaliśmy, będzie porter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Dojedź, pogadamy... Deklaracja z FB z wydarzeniem. Edytowane 18 Marca 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie obiecuję, natomiast swojego porterka przekażę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 no właśnie.... kto z Lublina na 100% jedzie? przekazał bym piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 no właśnie.... kto z Lublina na 100% jedzie? przekazał bym piwo ja się wybieram, mogę przejąc przesyłkę i obiecuję że nie wypije po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 super w nagrodę też dostaniesz odemnie na ciemno czy jasno wolisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dogadamy się. z innej beczki, w sobotę byłem we wrocku m.in. w ZUP-ie i wyżłopałem (inaczej tego się nie da nazwać) imperium atakuje. są jakieś pomysły na klona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 w sobotę ruszam z Siedlec po południu, mam wolne miejsca w aucie - zapraszam (mile widziany jakiś trzeźwy kierowca ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 A czym jeździsz, może warto się poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 w sobotę ruszam z Siedlec po południu, mam wolne miejsca w aucie - zapraszam (mile widziany jakiś trzeźwy kierowca ) Parzon, a o której planujesz powrót? Czy godzina powrotu nie planowana? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Parzon, a o której planujesz powrót? Czy godzina powrotu nie planowana? :-) To zależy, czy znajdę trzeźwego kierowcę A tak poważnie, to jestem otwarty na propozycje. Wyjechać do Białej chcę trochę wcześniej bo mam jeszcze do załatwienia jedną sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 13 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 A czym jeździsz, może warto się poświęcić nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Kurcze, nikt nie ma Maseratii w Polsce, czy co? jak w firmie szukają kierowcy do przewiezienia auta to jakieś zwykłe corollki albo focusy i się dziwią że nie ma chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dzieki za spotkanie wszystkim, szkoda tylko ze musialem szybciej sie zerwac... Kto wygral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie. Szczególne podziękowania i szacunek dla e-prezesa za organizację i prowadzenie. Irlandzkie przekąski bardzo smaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dobry wieczór, Stout od Pepo oraz poza konkursem 2 letni RIS od bnp to królowie Stout Festu. Dzięki wszystkim za przybycie i uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 heh ciesze się że moje piwko smakowało szkoda że nie mogłem dojechać do was ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Osoby które robiły zdjęcia na imprezie proszone są o kontakt. ja sam ze względu na obowiązki nie byłem w stanie nic zrobić, a chętnie pooglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 mam zrobionych kilka zdjęć. jeszcze raz, dzięki Tomku za zorganizowanie fajnej imprezy. Mój kumpel z Białej już się dopytuje kiedy będzie następna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) W niedzielę, przy warzeniu trochę porozmawialiśmy. Będzie kilku piwowarów więcej w Białej. W drugim dniu przygotowaliśmy stouta, myślę na następną już majówkową imprezę. Miło nam było również gościć właściciela sklepu Starowar wraz z ekipą. Piwo od nowego narybku Stout Festu mam nadzieję poznamy już niedługo. Dziękuję wszystkim i do następnego Stout Festu, może niekoniecznie za rok. Relacja reportera Radia Biper. Edytowane 20 Marca 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wrzuciłem kilka fotek do galerii: http://www.piwo.org/gallery/album/234-stout-fest-biala-podlaska/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W niedzielę, przy warzeniu trochę porozmawialiśmy. Będzie kilku piwowarów więcej w Białej. W drugim dniu przygotowaliśmy stouta, myślę na następną już majówkową imprezę. Miło nam było również gościć właściciela sklepu Starowar wraz z ekipą. Piwo od nowego narybku Stout Festu mam nadzieję poznamy już niedługo. Dziękuję wszystkim i do następnego Stout Festu, może niekoniecznie za rok. Jesteśmy zachwyceni, bardzo chętnie spotkamy się na następnej imprezie. Piwa i przekąski wyśmienite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Osoba, którą otrzymała brewkita i gadżety proszona jest o kontakt. Mam jeszcze broszurę dla początkujących z podstawowymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja żałuję że mnie nie było ale sytuacja mnie zmusiła. Może za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi