Vulpes Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Witajcie drogie koleżanki i drodzy koledzy! Jestem nowy, więc piszę te parę słów, aby się przywitać. Jestem obecnie na początku mojej przygody z domowym piwkiem. Troszkę ( choć żona twierdzi, że wpadłem w listopadzie w jakąś czarną dziurę i nic innego nie robię tylko siedzę przed kompem ) czytałem forum i informacje zawarte na portalu, Mam za sobą 5 warek uwarzonych metodą zacierania, co jest dla mnie nie lada sukcesem. Jak na razie nic nie poszło w kanał. Trochę obawiam się cokolwiek pisać na forum, gdyż na pierwszy rzut oka Wasze doświadczone juz posty onieśmielają takiego robaczka jak ja. Mam nadzieję, że kiedyś się przełamię i też włączę się w rozmowę na jakiś temat. Piwko robię w domku pod Wrocławiem, a wiadomo przecież, że Wrocław od zawsze poddaje się ostatni, więc po pierwszych niepowodzeniach na pewno nie odpuszczę, Przepraszam za ewentualne błędy w pisaniu. Wiem, że sadzę ich od cholery i ciut ciut. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Witaj na forum. Pozdrawiam z Rydułtów Edited February 18, 2013 by Szwed Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimazy Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 (edited) Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát Nic się nie bój, pisz śmiało. Większość forumowiczów pamięta, że też kiedyś zaczynało Powodzenia, samych udanych warek!! Edited February 18, 2013 by mimazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastisz Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Cześć, Vulpes 5 warek to już coś bez obaw śmiało zadawaj pytania są tu tacy że zawsze pomogą i doradzą és hol a magyar jeszcze trochę pamiętam słówek po trzech latach kontraktu chociaż to dosyć dawno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skybert Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Szervusz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
depesz Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Witaj Vulpes;D P.S. Fajny avatar - własnej roboty?;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe11 Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 No i ege szege dre co prawda chyba jakieś znaczki u góry były ale w przybliżeniu to znaczy na zdrowie! Witam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtyqwe Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Fitay na Forum! Pisz, czytaj, zacieraj - niekoniecznie w tej kolejności. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts