Listonorz Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Podstawowy brewkit dostałem jako świąteczny prezent. Pierwszą warke mam już za sobą - super sprawa. Druga - dedykowana dla mojego pierworodnego syna który ma przyjsc na świat pod koniec marca - własnie się robi. Serdecznie zapraszam wszystkich ze śląska na degustacje ^^. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam i życzę kolejnych udanych warek. A degustację przemyśl, bo może dla Ciebie nic nie zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam i pozdrawiam z Rydułtów..Chętnie pomogę wypić Twoje piwo, swoim oczywiście poczęstuje Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Lurtz Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witaj. Uzupełnij profil, może akurat gdzieś niedaleko siebie mieszkamy to można zawsze coś zdegustować Poza tym to samych udanych warek życzę Jednego listonosza znam, na imie ma Grzegorz, ale chyba nie warzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi