scooby_brew Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Dzisiaj (dokładnie 45 min. temu) wyszedł nowy album Jimiego Hendrixa z kawałków które Jimi nagrał tuż przed śmiercią. Nazywa się "People, Hell & Angels". Kupiłem go na MP3 dokładnie o północy, bo nie chciałem czekać na to nawet dodatkowej minuty [media] [/media] [media]http://youtu.be/1WpKd1Mz8Hk[/media] Teraz popijam moje Amarillo IPA, słucham "nowego" Hendrixa, którego w życiu nie słyszałem i jestem w niebie!!! Edytowane 5 Marca 2013 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 wow..., to ci ciekawostka, opisz wrażenia po przesłuchaniu. Dawno juz nie sięgałem po Hendrixa, niemniej nadal jest dla mnie numerem 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Qurcze... jak dla mnie to mix Lee Hookera z James Brown'em - absolutnie nie mówię że złą płyta... tylko musi mi się uleżeć. W 'Inside Out' gitarka jeździ po głowie że hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dokładnie, podziel się wrażeniami po kilku/nastu przesłuchaniach, co jak i w ogóle - czy warto, czy po prostu ciekawostka;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ok, te dwa utwory są niesamowita.. czeka mnie nowy zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi