PawelG Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Na tej stronie znajdziecie wyniki konkursu http://www.elsosor.hu/eredmenyek_2013/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gratulacje Pieron! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Mógłby ktoś wytłumaczyć te parametry, bo ni w ząb nie czaje ile punktów za co dostało piwo, w tym języku. Edytowane 19 Marca 2013 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 4 z 6 odszyfrowalem...ale reszta to sa jakies dziwne skroty bo slownik nie widzi;) także 1-wsze "Megj_" o znaczy zauważyć i tutaj myślę że chodzi o barwę ale nie jestem pewien, 2gie to Illat_ to znaczy zapach, iz_ to smak, Korty_ to łyk wiec może to być goryczka bądź odczucie w ustach, Osszb to nie mam pojęcia, Ossze to "tu leżeć złożone" pewnie chodzi o podsumowanie bo rzeczywiście jest to suma wcześniejszych kolumn, a BSz_ to tez nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 jakaś inna też jest to punktacja niż PSPD stosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dzięki, ale gratulacje należą się nie tylko mi. Wena zajął też 3 miejsce w Stroucie oraz inna nasza osoba zajęła w BDSA. Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Gratulacje dla dwóch Adamów - Pierona i Czogały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Gratulacje dla dwóch Adamów - Pierona i Czogały. Czogalla - tutaj lepiej nie odmieniać. Przynajmniej użytkownik tego nazwiska tak proponuje, żeby uniknąć językowych potworków gratulacje dla pozostałych uczestników konkursu, a szczególne gratulacje dla wyróżnionych na pudle Edytowane 19 Marca 2013 przez bzium1986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 potrafi ktoś przetłumaczyć wszystkie skróty ocen w tabeli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 W związku z tym, że to ja organizowałam wysyłkę piw do Budapesztu, poprosiłam też organizatorów o przesłanie wyników w bardziej zrozumiałym języku Na razie czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 w takim razie pozostaje nam czekać na odpowiedz;) Dori a nie wiesz może czy metryczki będą wysyłane w języku angielskim czy również po węgiersku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Gratulacje dla dwóch Adamów - Pierona i Czogały. Czogalla - tutaj lepiej nie odmieniać. Przynajmniej użytkownik tego nazwiska tak proponuje, żeby uniknąć językowych potworków gratulacje dla pozostałych uczestników konkursu, a szczególne gratulacje dla wyróżnionych na pudle Myślałem, że Węgrzy przekręcili, a okazało się, że to ja. A może pan. CZ. ujawniłby swój nick byłoby łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Myślałem, że Węgrzy przekręcili, a okazało się, że to ja. A może pan. CZ. ujawniłby swój nick byłoby łatwiej. Adam Czogalla to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 No to Adamie jeszcze raz gratulacje. Teraz wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi