maroxan Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 $39 na cichej od 20.12.201728.12.2017 dodanie 40g citra i 10g chinook. 2.01.2017 butelkowanie 44x0,5L, 130g cukru do refermentacji w postaci roztworu.Ciężko szło, w chorobie $40 na cichej od 29.12.2017 + dodanie citra i cascade po 35g$40 butelkowanie 10.01.2018 35x0.5L Wysłano z czarnej dziury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroxan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Warzenie 28.12.2017$41 American Stout 16.4Zasyp:Pilzneński 2500gMonachijski Bestmalz 2500gcarafa II 280gkakao gorzkie ok.100gcrystal 350ebc 250gPłatki owsiane 400gCynamon 3g17 litrów wodyZacieranie:67>65c - 45minChmielenie:60min - 30g Citra10min - 20g Cascade 2min kakao i cynamonChłodzenie.Zadane FM52 Wysłano z czarnej dziury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się