Ray Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) bąbelki, piana, różniste zapachy no i sam kształt kufla odpowiedni do stylu piwa; wiele się nauczyłem i dowiedziałem w ostatnich miesiącach - kiedyś półlitrowy glass i byłem zadowolony , teraz to już nie takie proste A co kiedy do stylu jest zalecana szklanka bardzo szeroka i rozszerzająca się przez co zapachu nie da się w ogóle wyczuć? Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) należy obwąchać szyjkę butelki po usunięci kapsla i zapamiętać podczas pozostałej degustacji Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A co kiedy do stylu jest zalecana szklanka bardzo szeroka od góry przez co zapachu nie da się w ogóle wyczuć? jak masz bardzo szeroką to będziesz czuł bardziej niż z butelki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi