Wajcha Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Kiedyś szukałem ale nie znalazłem nic w przystępnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ansyn Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 To zrobię to na jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielN Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 @Wajcha, @ansyn chyba szukacie zawór/zaworek kulowy pneumatyczny. Coś w takim rodzaju: https://allegro.pl/listing?string=zawór pneumatyczny kulowy&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-4-1003 Szukałem jakiś czas temu, bo miałem ten sam problem. Gwint @ansyn już musisz sam zmierzyć, nie wiem co za model masz. Na moim z tego co pamiętam to był 1/4''. Mibor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 No i problem rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ansyn Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dokładnie podziękował za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi