Pierre Celis Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 czyli jaki poziom prezentuje włoskie piwowarstwo. Ten wpis piszę z hotelowego lobby w Bristolu. Wyjazd nad wyraz udany, choć są pewne zaskoczenia. Ale o tym będzie po powrocie. Dziś jeszcze degustacja, którą zrobiłem przed wyjazdem. Piwo z włoskiego browaru del … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się