bernardyn Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam i dziękuję że mogłem czytać Wasze posty bo dzieki nim uważyłem sporo fajnego piwa, super sprawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witaj na forum Napisz coś o sobie i uzupełnij profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witaj i powodzenia w dalszym warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witaj. Nie pisz nic i nic nie uzupełniaj. A co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernardyn Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam ponownie,profil uzupełniony.Dziękuje za ciepłe przyjęcie,co do mojejej osoby jakoś mi głupio pisac o sobie,piwo lubię od bardzo dawna pamiętam jeszcze te prawdziwe polskie piwo i to mnie własnie skłoniło do tej zabawy bardzo fajnej zresztą która podoba się mojej rodzinie i kolegom inne moje zainteresowania to motocykle,paralotniarstwo,gitara,muzyka,itp.Zawodowo też jestem zwiazany z piwem ponieważ prowadzię mały sklepik z piwem i innymi alk. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi