plx Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Cukry z zasady są cięższe od wody i lubią opadać ku złości drożdżom. Na szczęście drożdże potrafią sobie radzić z takimi drobiazgami. BLG to inaczej 1% cukru w wodzie. Zależy co chcesz obliczyć. W większości działanie na procentach i liczysz wszystko. Jeżeli masz 10 BLG i wyparowało z 23 litrów 3, wychodzi Ci 11,5 BLG licząc że cukier nie paruje. Edytowane 20 Maja 2013 przez plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się