Skocz do zawartości

Koelsch - receptura


Rekomendowane odpowiedzi

US-05 to również moje ulubione sucharki. Pierwsza warka na rehydratyzowanych zawsze jest troszkę mętna, ale na kolejnych pasażach drożdży używając całej gęstwy wychodzą bardzo klarowne piwa. Fermentuję w temp. ok 16°C

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.