ACz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie wiem jaki to typ butelki jest te wszystkie corneliusy, pinty, ale browary itd ale żadna mi jeszcze nie wybuchła To jest właśnie ten słynny Vichy Light, chudszy kuzyn NRW.Mi też nie wybuchły żadne, chociaż przekraczałem 4g i piwo było mocno przegazowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kurcze, a ja szukam takiego soku pomarańczowego z terminem 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Hasintus o taki sok chodzi? Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Jarzyn_waleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Hasintus o takisok chodzi? Podobny, ale żeby był w litrowej szklanej butelce. No i żeby etykiety łatwo schodziły, babcia w tych butelkach potem robi przetwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Hasintus o takisok chodzi? Podobny, ale żeby był w litrowej szklanej butelce. No i żeby etykiety łatwo schodziły, babcia w tych butelkach potem robi przetwory To ja poproszę o prenumeratę Waszych na mój adres po 5 butelek z każdej warki w butelkach koloru czerwonym z Waszym Jeżykiem na dnie butelki, który byłby widoczny tylko przy odpowiednim poziomie wyczyszczenia, a najlepiej jeszcze żeby świeciły mu się oczka na różowo przy odpowiedniej temperaturze. no to kończę swoją wizję Powodzenia w czytaniu i słuchaniu uwag na temat waszych pojemników z piwem (ale tak na marginesie patent z wysyłką piw w formie prenumeraty byłby super ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
101k Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Emocje trochę opadły - wrócę na moment do kwestii technicznych i pohamuję się od rozwijania moich marketingowych teorii Kopyr na FB dał rozwiązanie, a że nie każdy używa, to napiszę. Do Pintowej (testowałem też Widawę) butelki nalewamy gorącej wody z kranu, takiej mocno ciepłej, że cieplejsza już nie poleci. Czekamy około minuty, do półtorej (ważne, żeby od zewnątrz etykieta była zupełnie sucha) i zdejmujemy ją od rogu. Schodzi idealnie nie zostawiając nawet odrobiny kleju na butelce. Patent mistrz. klamot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi