xm4rox Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Zamówiłem ostatnio puszkę Coopers Real Ale i ku mojemu zdziwieniu w opakowaniu były 2 saszetki drożdży. Czy w tym gatunku tak jest?Czy to błąd "pakowaczy" ? Miałem IPA i Pilsnera i tam było po jednej saszetce. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez xm4rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 We wszystkich coopersach jakie miałem, było po jednej paczce drożdży. W Real Ale też, no chyba że się coś zmieniło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xm4rox Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 czy dodanie dwóch saszetek to wielki błąd? czy szkoda zabawy i dodać jedną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zobacz po ile mają gram, jeśli jedna saszetka ma tyle co standardowo daj jedną, jeśli to jakieś mniejsze opakowania daj dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xm4rox Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 gramatura taka sama jak zawsze, pewnie po prostu za dużo dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Musieli się pomylić i dali dwie, specjalnie sprawdzałem i wszystkie u mnie mają po jednej torebce drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja w takim wypadku dałbym jedną paczkę, a drugą wrzucił do lodówki i trzymał jako paczkę ratunkową na przyszłość. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi