lutek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 tyle kombinujemy w temacie pianki...a koledzy z dalekiej Azji mają inny sposób ;-) http://rtvagd.wp.pl/kat,1032161,title,Sonic-Hour-urzadzenie-do-spieniania-piwa,wid,15515900,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Lurtz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wiem czy kiedykolwiek kraje dalekiego wschodu mnie czymś zaskoczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Lurtz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie wiem czy kiedykolwiek kraje dalekiego wschodu mnie czymś zaskoczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Guinness używa takiego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Guinness używa takiego czegoś. I to od ładnych paru lat. Wydaje mi się, że już w 2006 to widziałem. Nie wierzę, że Guinness Surger nie jest opatentowany. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi