byniu890 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam dowiedziałem, że w Żelechowie został otwarty browar restauracyjny. Był może ktoś z was w nim? pił coś? Jaką mają "cenność" za swoje wyroby? Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewelyn Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Maja jasne, ciemne i miodowe 9 zł za kufel. Piłem miodowe i ciemne.Miodowe bez rewelacji natomiast ciemne całkiem smaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Byłem w weekend majowy. Nadspodziewanie miodowe było najlepszym piwem, ale wszystkie trzy były zupełnie poprawne. Miodowe nie za słodkie, pils wyraźnie goryczkowy (choć mógłby bardziej), a ciemne słabo pamiętam... ale tylnej części ciała nie urywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 byłem z e-prezesem, jak w większości restauracji dupy nie urywa bo nie ma czym. Piwo miodowe najciekawsze, w jasnym lekki karton. zachwycić się piwem nie można ale pałac jest super zrobiony. polecam wyskoczyć na obiad z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi