dori Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam Słodownia Strzegom obniża ceny słodów czy podobnego ruch można spodziewać się u was ? Nie chcę dziś składać deklaracji, bo rozmowy trwają, ale jest to bardzo prawdopodobne. A kiedy można się spodziewać amerykańskich chmieli z tego roku? I jakiś szerszy wybór tychże. Z doświadczenia - nie wcześniej niż w połowie grudnia. Może dodatkowo coś więcej z NZ? Postaramy się rozszerzyć ofertę. Z nowości w sklepie, bo może jeszcze nie wszyscy zauważyli - pojawiły się nowe kapslownice stołowe i środki do mycia i dezynfekcji firmy Five Star, w tym legendarny StarSan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) w tym legendarny StarSan Jak na legendę przystało, zasługuje na wpis na blogu na temat właściwości i zasad stosowania . Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W sklepie pojawiły się najświeższe brewkity Gozdawy, m.in. cała seria mocno chmielonych India Pale Ale, a także Bitter, Goldene Weizen i Bohemie Pilzner i Bursztynowy Koźlak. Dodatkowo kilka drobiazgów m.in termometry ciekłokrystaliczne w dobrej cenie, PBW z Five Star w mniejszym opakowaniu, szyszki Simcoe dla miłośników amerykańskiego chmielu. Wiele artykułów powróciło do oferty po wakacyjnej przerwie... Świeże drożdże Wyeast, czekają w lodówce, będą dostępne już w weekend. Przypominamy także o promocji na zestawy surowców na bazie słodów Strzegom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sethemar Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mam pytanie odnośnie strzegomskiego pale ale. Macie go tylko w 1kg workach? Może jestem ślepy bądź nie widzę. Z uwagi na dostawę do Austrii planuje więcej warek na liście zakupów a słodem pale ale byłbym zainteresowany w ilościach do 20kg. Kupując w mniejszych paczkach przepłacił bym a Strzegom za granicę nie wysyła. Znajdzie się jakieś remedium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Znajdzie się jakieś remedium? Już znaleźliśmy Dostępny jest pale ale w workach 5kg i 25kg. PS Przy okazji - w magazynie pojawiła się świeża partia drożdży Wyeast. FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sethemar Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 4 worki po 5 kg też mnie urządzą. A jak wygląda sprawa z fermentum mobile? Pojawi się coś może w październiku lub listopadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 4 worki po 5 kg też mnie urządzą. A jak wygląda sprawa z fermentum mobile? Pojawi się coś może w październiku lub listopadzie? Jeszcze we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sethemar Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To poczekam z zamówieniem na drożdże od fermentum. Przetestuje z wielką przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dori, jako specjalistka od Belgów testowałaś już może drożdże Fermentis Safbrew Abbaye? Myślałaś nad wprowadzeniem ich do oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mam pytanie kiedy będzie dostępny PBW Five Star 1.8kg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 już od pewnego czasu kupuję w homebrewing.pl i bardzo polecam odbiór osobisty! duuużo taniej aż się ździwiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunny Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Z jakiego zbioru są obecnie dostępne amerykańskie chmiele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Aktualnie chmiele masz z 2013 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dori, jako specjalistka od Belgów testowałaś już może drożdże Fermentis Safbrew Abbaye? Myślałaś nad wprowadzeniem ich do oferty? Nie testowałam niestety. Drożdże te do konca roku powinny sie pojawić w ofercie. Mam pytanie kiedy będzie dostępny PBW Five Star 1.8kg?? Najprawdopodobniej w listopadzie, teraz w ofercie mamy mniejsze opakowania. już od pewnego czasu kupuję w homebrewing.pl i bardzo polecam odbiór osobisty! duuużo taniej aż się ździwiłem Dziękuję zapraszamy! Z jakiego zbioru są obecnie dostępne amerykańskie chmiele ? W opisie każdego chmielu w sklepie podany jest rok zbiorów. Większosć chmieli obecnie będących w ofercie pochodzi z 2013roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kiedy US05 się pojawią? Chciałem właśnie złożyć małe zamówienie, ale brakuje mi tych drożdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kiedy US05 się pojawią? Chciałem właśnie złożyć małe zamówienie, ale brakuje mi tych drożdży Powinny być w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kiedy US05 się pojawią? Chciałem właśnie złożyć małe zamówienie, ale brakuje mi tych drożdży Powinny być w poniedziałek Gites, zatem czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kiedy US05 się pojawią? Chciałem właśnie złożyć małe zamówienie, ale brakuje mi tych drożdży Powinny być w poniedziałek Gites, zatem czekam Świeżutkie drożdże są już w magazynie, więc zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 witam. jedno pytanko! posiadacie w sklepie kegi 5L (part keg) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 witam. jedno pytanko! posiadacie w sklepie kegi 5L (part keg) ? Niestety, nie posiadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Sklep bardzo fajny. Obsługa zarąbista.Bardzo bogata oferta . Mi osobiście troszkę strona się nie podoba męcząca jest (ale to jest tylko moje zdanie) Edytowane 20 Października 2014 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alitechno88 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 jak to męcząca? wszystko jasno opisane działami! łatwiej się doszukać czegoś niż w innych sklepach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Sklep bardzo fajny. Obsługa zarąbista.Bardzo bogata oferta . Mi osobiście troszkę strona się nie podoba męcząca jest (ale to jest tylko moje zdanie) O gustach się nie dyskutuje, ale ja z kolei uważam (bez zbędnego klakierstwa i słodzenia), że sklep Dori ma jeden z lepszych i czytelniejszych interfejsów, ze wszystkich rodzimych sklepów. Mimo braku wersji mobilnej, doskonale obsługuje się go także na telefonie. Wyszukiwarkę można by poprawić, żeby w miarę wklepywania frazy pokazywała podpowiedzi, jak w Twoim Browarze. Do tego podział składników na kraje, z możliwością filtracji ptaszkami (znów Twój Browar) i będzie ideał . Edytowane 20 Października 2014 przez santa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Przydał by się jeszcze jakiś kurier oprócz GLS i poczty (GLS nieelastyczni są ) jeździłem za gościem po mieście Edytowane 23 Października 2014 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi