MateuszO. Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Witam! Zebrałem gęstwę z drożdży safale s-04 po Full aroma hops i teraz pytanie mam następujące: Jaki rodzaj piw można na tym zrobić bo na decyzje z tego co wyczytałem mam około miesiąc? Zebrałem około 250ml. Edytowane 4 Maja 2013 przez MateuszO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 są to drożdże górnej fermentacji...zrobisz na nich rożnego rodzaju IPA oraz bittery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 to ze górnej to wiem bo tylko takie specjały warzę... Interesuje mnie Imperial IPA ale nie mogę znaleźć przepisu zadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Interesuje mnie Imperial IPA ale nie mogę znaleźć przepisu zadnego http://www.brewtoad.com/styles/imperial-ipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Zebrałem gęstwę z drożdży safale s-04 Tak technicznie się pytam, bo temat nie gra mi z tytułem wątku; jakie w końcu zebrałeś? Edytowane 4 Maja 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 właśnie nie umiem edytowac tematu. Zebrałem S-04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 edytuj pierwszy post tam jest możliwość zamiany tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi