antonio Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Parametry: OG = 1.044 FG = 1.007 IBU = 29 ABV = 4,8% Skład: pale ale 2,9kg pilzneński 1kg Zacieranie: 50o - wsypanie słodów 670-60 minut Chmielenie: cascade 15g - 60 minut cascade 15g - 30 minut cascade 20g - 5 minut Drożdże: Nottingam ale yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się