Skocz do zawartości

Brooklyn Summer Ale (Brooklyn Brewery, New York)


Rekomendowane odpowiedzi

Parametry:

OG = 1.044

FG = 1.007

IBU = 29

ABV = 4,8%

 

Skład:

pale ale 2,9kg

pilzneński 1kg

 

Zacieranie:

50o - wsypanie słodów

670-60 minut

 

Chmielenie:

cascade 15g - 60 minut

cascade 15g - 30 minut

cascade 20g - 5 minut

 

Drożdże:

Nottingam ale yeast

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.