RvG Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Cześć wszystkim ! Po kilku miesiącach przeglądania i zagłębiania się w obszerną wiedzę tego forum, nadszedł czas na zadawanie nurtujących mnie pytań, które pomogą mi w uwarzeniu pierwszej warki. Tematem piwa zainteresowałem się z początkiem tego roku. Także można powiedzieć, że jestem nowicjuszem. Jednak z racji, że mieszkam w Częstochowie to poznałem w niej grono serdecznych ludzi, którzy swoją pasją do złotego trunku oraz posiadaną wiedzą w warzeniu piwa, wspierają moją osobę. Jednak nie będę tylko ich męczył moimi dziwnymi pytaniami i skorzystam czasami z pomocy drogich forumowiczów. Zatem witam serdecznie szacownych użytkowników portalu i liczę na waszą pomoc. Edytowane 28 Maja 2013 przez RvG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin-w Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak od początku roku, to do boju. W sumie cała procedura jest prosta, by coś uwarzyć. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arusb Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam i życzę sukcesów w warzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi