Gość franc Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgubiłem adres strony do klienat co wykonuje minibrowary całe kompletne instalacje ale również robi pojedyńcze zlecenia typu fermentor sito itp. Klient jest ze śląska zna ktoś adres stronki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 minibrowary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Apropo takich minibrowarów to orientuje się ktoś w cenach? Bo na stronie nie podano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zależy od wielkości browaru. Orientacyjnie: kilkaset tysięcy zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) ale kilkaset bliżej miliona oczywiście kwestia co by wchodziło w zakres, zmiennych jest sporo (wybicie, ilość tanków, wykończenie etc etc) Edytowane 5 Czerwca 2013 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 ale kilkaset bliżej miliona oczywiście kwestia co by wchodziło w zakres, zmiennych jest sporo (wybicie, ilość tanków, wykończenie etc etc) właśnie, mając porównanie z budowlanki, gdzie najwięcej kosztów generuje wykończenie, czy tak tez nie powinno byc w tym przypadku? w przypadku browaru z restauracją, gdzie elementy zdobnicze są wystawione na widok publiczny beda to koszty znacznie większe od tych gdzie browar jest ukryty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 w przypadku browaru z restauracją, gdzie elementy zdobnicze są wystawione na widok publiczny beda to koszty znacznie większe od tych gdzie browar jest ukryty? Samo miedziane wykończenie kadzi w browarze restauracyjnym przy warzelni 5 hekto to od 25 000 w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 a najmniejszy bez miedzi i nie na pokaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgubiłem adres strony do klienat co wykonuje minibrowary całe kompletne instalacje ale również robi pojedyńcze zlecenia typu fermentor sito itp. http://www.bromania.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 minibrowary zaoferowały mi 370000 za instalacje 200 a ja szukam klienta który hermsa robi za 3000 i nie tylko zrobi wszystko czego potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Za 3000 zrobisz sobie sam. Jeżeli ktoś nigdy wcześniej tego nie robił, to kombinowanie z pompami i prototypami będzie kosztować więcej, a to odbije się na cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A nie chodziło Ci o firmę FRANZMASTER? http://franzmaster.pl/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A nie chodziło Ci o firmę FRANZMASTER? http://franzmaster.pl/index.html I o to mi chodziło ! Dzięki ! Może on zrobi mi FD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 daj znać co Ci odpisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Odezwała się do mnie firma z sosnowca i takie fałszywe dno wykonane z rysunku z forum kosztować będzie 170 pln z blachy gr 2 mm nie wiem czy to dużo czy mało ale chyba ktoś już pisał o takiej czy podobnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarrro Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 A mógłbyś podać namiar na firmę i wzór fałszywego dna, które wycenili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 www.komel.katowice.pl a rysunek szukaj na forum jeden z kolegów dodał w autocadzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi