geszynk Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam, Pierwszy rybnicki depozyt piwny w multitapie geSZYNK, ul. Plac Wolności 1A.Depozyt czynny cały tydzień w godzinach otwarcia lokalu: Pon - Czw: 16 - 22 Piątek - Sobota: 16 - 02 Niedziela: 16 - 22 Zasady magazynku są proste:- każdy kto przyniesie piwo do magazynu, może wziąć piwo innej osoby (wymiana 1 lub więcej za 1),- wymagane są informacje: kto i co zostawił, na barze znajdziecie formularz, który wypełniacie Wy,- mile widziane późniejsze recenzje na fanpagu Bardzo prosimy o nie przynoszenie piw:- piw ewidentnie zakażonych, zepsutych, nieudanych – oszczędźmy sobie niemiłych wrażeń,- piw przegazowanych – mogących grozić wybuchem,- piw bez oznaczeń umożliwiających identyfikację piwowara. Na start przynosimy więcej niż bierzemy, trzeba zapełnić skrzynkę. cml i Figlarz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Bardzo mi się podoba taka inicjatywa, to miło ze strony lokalu. Na razie mam krucho z czasem, ale myślę że pod koniec przyszłego tygodnia pojawię się z czymś w ręku. Życzę powodzenia i jak największego ruchu, bo niestety w Katowicach i Gliwicach ostatnio straszna posucha w depozytach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma44 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Super . Też coś się dorzucę jak będę w Rybniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Postaram się zapełnić skrzynie, przy najbliższej okazji wpadne i dorzuce kilka butelek Edytowane 22 Maja 2016 przez elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 2 pierwsze piwa w skrzynce od wczoraj Aktualny stan: majk - Czeski Pils, rozlew 30.01.16 majk - Amerykański Pils, rozlew 30.01.16 Zbytnio się raczej stylu nie trzymają, robione z ekstraktów na S-23, ale tak mi się napisało na etykiecie, da się pić Wrzuciłem dla zachęty żeby ktoś wpadł i miał co zabrać, przyniosę coś jeszcze, ale na razie w wiadrze siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi