Skocz do zawartości

Piaskownica piwowarska

Najlepsze miejsce do pisania i czytania dla początkujących piwowarów. Pisz, jeżeli nie znalazłeś nigdzie odpowiedzi.


7 639 tematów w tym forum

  1. Gotowe zestawy ze słodów 1 2 3

    • 61 odpowiedzi
    • 10 tys. wyświetleń
  2. Chmiel Simcoe

    • 9 odpowiedzi
    • 7,4 tys. wyświetleń
  3. przechowywanie piwa

    • 2 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  4. Dortmunder 1 2 3

    • 52 odpowiedzi
    • 12,4 tys. wyświetleń
  5. Piwo weselne

    • 19 odpowiedzi
    • 4 tys. wyświetleń
  6. Wada

    • 12 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  7. piwo przestało pracować

    • 10 odpowiedzi
    • 2,7 tys. wyświetleń
  8. Pleśń?

    • 13 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  9. Mycie i dezynfekcja kega?

    • 10 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
  10. Milk Ale

    • 2 odpowiedzi
    • 934 wyświetleń
  11. Miarkowanie chmielu

    • 5 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 6,5 tys. wyświetleń
  12. Co poszło źle?

    • 12 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
  13. Słabo nagazowane piwo 1 2

    • 35 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
  14. Dezynfekcja ozonem

    • 12 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
  15. Pytanie o Gozdawa 1 2

    • 28 odpowiedzi
    • 6,6 tys. wyświetleń
  16. Za mało nachmielone piwo

    • 14 odpowiedzi
    • 2,5 tys. wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2,9 tys. wyświetleń
  17. Co do aromatu?

    • 9 odpowiedzi
    • 2,2 tys. wyświetleń
  18. Brak klarowności 1 2

    • 31 odpowiedzi
    • 7,3 tys. wyświetleń
  19. Belgian Pale Ale

    • 19 odpowiedzi
    • 3,3 tys. wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 4,3 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.