Harasim Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam Proszę o pomoc jak usunąć węże z tej szybko złączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wcisnąć ciemnoszare do środka i wyciągnąć wąż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harasim Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wielkie dzięki, a jeszcze jedno. Takie węże gdzie mogę kupić i w jaką grubość celować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Na tym szarym powinno być napisane jaka to średnica. Co do węży to zależy jakie potrzebujesz, igielitowe i silikonowe powinieneś znaleźć w każdym markecie budowlanym typu "obi" czy "castorama". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 to co potrzebujesz to wąż 3/8" który kupisz tu, albo u kolegi wesołego, napisz do niego PW, z tego co pamiętam to miał te węże trochę taniej. zgoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Mogłem się domyślić, że chodzi o wąż do piwa, chociaż nie było jasno opisane. Ja podobnych szybkozłączek używam przy chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi