asdrubal Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam, Potrzebuje jutro kupić brew kit (najlepiej Coopers) na dzień ojca. Znacie jakieś sklepy stacjonarne w Katowicach bądż Chorzowie? A moze w jakiś marketach sprzedają? Wiem że swego czasu były w Auchan. Możę są w Tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Centrum warzenia domowego piwa piwopiweczko.pl http://www.piwo.org/topic/7981-sklep-w-internecie-wwwpiwopiweczkopl-ale-rowniez-stacjonarny-w-chorzowie/ Kolego trochę mało się postarałeś z szukaniem zaledwie kilka pozycji pod twoim tematem PS witamy na forum Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 W najbliższej okolicy masz: Chorzów - piwopiweczko.pl Radzionków - piwowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdrubal Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 dzieki, jutro jade do piwopiweczko, radzionkow znam, w soboty zamkniete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobrobrowar Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) piwopiweczko.pl może i jest nie byle jak zaopatrzony ale facet który tam obsługuje, (chyba właściciel) nie ma kompletnie szacunku do klientów. Jak będziesz miał problem z jakimś sprzętem lub surowcami od niego, jeśli w ogóle raczy odpisać, puści Cie na drzewo....taki ma sposób traktowania klientów.... To że ma się (póki co) konkurencyjne ceny to nie wszystko, w dzisiejszym handlu liczy się jakość obsługi oraz zaufanie klientów. Na razie w okolicy konkurencji nie ma i na tym opiera się jego chamska strategia ale mam nadzieje że to się szybko zmieni. Z takim podejściem do klienta życzę mu krótkiej kariery i żeby mu każde piwo skisło..... Edytowane 18 Grudnia 2019 przez bobrobrowar Kaniutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 13 godzin temu, bobrobrowar napisał: żeby mu każde piwo skisło..... Najgorzej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 W dniu 18.12.2019 o 20:14, bobrobrowar napisał: piwopiweczko.pl może i jest nie byle jak zaopatrzony ale facet który tam obsługuje, (chyba właściciel) nie ma kompletnie szacunku do klientów. Jak będziesz miał problem z jakimś sprzętem lub surowcami od niego, jeśli w ogóle raczy odpisać, puści Cie na drzewo....taki ma sposób traktowania klientów.... To że ma się (póki co) konkurencyjne ceny to nie wszystko, w dzisiejszym handlu liczy się jakość obsługi oraz zaufanie klientów. Na razie w okolicy konkurencji nie ma i na tym opiera się jego chamska strategia ale mam nadzieje że to się szybko zmieni. Z takim podejściem do klienta życzę mu krótkiej kariery i żeby mu każde piwo skisło..... Oj, oj - bardzo mocny wpis. Biorąc pod uwagę to, że jest to Twój pierwszy post to chyba przesadziłeś. Każdy może mieć dzień lepszy lub gorszy. Jest przysłowie - nie życz komuś tego co Tobie niemiłe - to ostatnie zdanie, które napisałeś to już trochę przesadziłeś. Pamiętaj w życiu dobro zawsze wraca, a złe życzenia też. Juniorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ja tam złego słowa nie dam powiedzieć na kolegę Adama. Kupowałem u niego kilka lat temu i teraz powróciłem do warzenia i dalej kupuje. Zawsze szybko, solidnie i ci najważniejsze dobrze cenowo. Pozdrawiam sklep piwopiweczko. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwl Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Również polecam sklep Pana Adama. Zawsze pomocny i konkretny. Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi