e-prezes Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 W ciemnych ja liczę na zwycięstwo 3-letniego RIS-a bnp Na Stout Feście był boski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witka, na 95% będę, trochę kiepski transport od siebie ze wsi mam, ale mimo to spróbuję zabrać kilka swoich butelek aby porównać smak z Waszymi . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zapraszamy! Również w szranki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Mam dodatkowe informacje. Właściciel lokalu zaprasza nas na DANCING, który odbędzie się po zlocie tak ok godziny 20-21. Z tego co wiem królują lata 80-90. Wszystkich chętnie zapraszamy. ps. Także zabierajcie Partnerki nie tylko po to żeby prowadziły auta z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Doliczcie także moje piwo (ale bez mojej osoby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek-12345 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jak tam piwka przed konkursem? Już przygotowane? No skąd? Nalałem "małą" flaszkę zeszłorocznego czwórniaka owocowego, a do tego jeszcze jakąś "mocniejszą małpeczkę" też wezmę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jak tam piwka przed konkursem? Już przygotowane? No skąd? Nalałem "małą" flaszkę zeszłorocznego czwórniaka owocowego, a do tego jeszcze jakąś "mocniejszą małpeczkę" też wezmę . Też ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dziękujemy wszystkim obecnym na zlocie za udział, dziękujemy piwowarom biorącym udział w konkursie. Szczególne podziękowania dla sponsorów: Starowar Destylacik piwopiweczko.pl Piwowin Do zobaczenia na II Siedleckim Zlocie z Konkursem Piw Domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Wyniki I Siedleckiego Konkursu Piw Domowych W kategorii piw ciemnych do konkursu zgłoszono 8 piw. Kategoria piwa ciemne: I Adrian Pietrzykowski II Anna i Marcin Matraccy III Adam Czogalla W kategorii piw jasnych do konkursu zgłoszono 8 piw. Kategoria piwa jasne: I Jakub Piesio II Norbert Pędzik III Marek Lisiewicz Grand Champion I Siedleckiego Konkursu Piw Domowych: Witbier Jakuba Piesio Zwycięzcom gratulujemy! Edytowane 20 Lipca 2013 przez Parzon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Gratuluję Zwycięzcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 A ja dziękuję organizatorom zapraszam do galerii: http://www.piwo.org/gallery/album/281-i-siedlecki-zlot-z-konkursem-subiektywnie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Świetna impreza. Dziękuję wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dziękujemy za przybycie i gratulujemy laureatom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) Gratulacje dla Grand Championa. Edytowane 21 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Gratulacje dla organizatorów. Miło było poznać i przepraszam że musieliśmy uciekać tak wcześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Fajnie było i się skończyło... Nie udało mi się skosztować wielu piw, ale miło zapamiętałem piwo z napisem 102 na kapslu. Proste ale do biesiadowania. Przyjemna, choć jeszcze młoda pszenica Grześka też niczego sobie. Marek, Tmawe (o ile dobrze pamiętam) mimo przegazowania smaczne. Kamil, wasze organizatorów spożyję w domu. Jeszcze raz dzięki za świetną imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 My również dziękujemy, fantastyczna atmosfera, mili ludzie, fajne miejsce i smaczne piwa - cóż więcej do szczęścia trzeba goroncopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 elegancko było. a kiedy kolejne spotkanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 a warzone piwo sie udało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dowiemy się za miesiąc, bo Kamil wspominał, że obalimy je przy następnej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 To za miesiąc powtórka? Jak nie w Siedlcach to za dwa miesiące u nas, w Lublinie, można przeprowadzić test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 To i w Białej możemy się spotkać... BTW, rysuje nam się trójkąt Siedlce, Biała Podlaska, Lublin, w ramach którego będzie się coś działo. Zobaczy się gdzie potem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 to znaczy ze cos sie naczyna dziac moze jeszcze bialystok do nas dolaczy!! a czy mozecie opublikowac wszystkie wyniki z konkursu tzn. kto za co i ile pkt. dostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Myślę, że się uda. Pogadam z Przemkiem bo on ma karty ocen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Myślę, że się uda. Pogadam z Przemkiem bo on ma karty ocen. poza tymi które wylądowały w kiblu trochę żeśmy z Pepem znaleźli w przybytku szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi