Kamilo Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Program ma bardziej charakter pogladowy, może ulec zmianie. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 ja bede z piwem NO NAME moze byc? a jak ktos bedzie troche pozniej to bedzie mozna oddac jeszcze piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 ja bede z piwem NO NAME moze byc? a jak ktos bedzie troche pozniej to bedzie mozna oddac jeszcze piwo? Piwo no name jak najbardziej A o której planujesz byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 no właśnie nie wiem jak się dzień ułoży może bede przed 12 a moze o 15 nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Dogadaj się z Afghanem z Sokołowa. Ewentualnie możesz mi w Siedlcach podrzucić, lub mojemu teściowi w Sokołowie, więcej info na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 no właśnie nie wiem jak się dzień ułoży może bede przed 12 a moze o 15 nie mam pojecia. Godzina 15 to zdecydowanie za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 mysle ze jak juz mam przyjechac to bede wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 mysle ze jak juz mam przyjechac to bede wczesniej Bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Mamy jeszcze jednego sponsora piwopiweczko.pl króry dla zwycieżców w obu kategoriach przeznaczy po worku słodu pilzneńskiego 5kg. Panu Adamowi i innym sponsorom serdecznie dziękujemy. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek-12345 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na Prusa 6 pokazuje mi MOSIR, czy tam jest jakiś lokal gastronomiczny, czy brać kanapki ? Czy przewidujecie pokaz warzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Na Prusa 6 pokazuje mi MOSIR, czy tam jest jakiś lokal gastronomiczny, czy brać kanapki ? Czy przewidujecie pokaz warzenia? Jest coś na kształt sali na rożne okazje chrzciny, komunie itp. Z tego co wiem nie mają na miejscu gastronomii. Jeżeli chodzi o jedzenie to nie udało nam się zdobyć bezpośrednich sponsorów, ale planujemy przetransportować na miejece sporego grilla. Myślę że zrobi się jakąśdrobną zrzutkę po 5zł i będą kiełbaski do piwa. No chyba, że nam się cudownie sponsor znajdzie. Tak, przewidujemy pokaz warzenia. Edytowane 15 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Chętnie się pojawię, ale niestety bez piwa:(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Chętnie się pojawię, ale niestety bez piwa:(. Nie ma sprawy. Serdecznie zapraszamy, a i popróbować piwka damy. (nawet sie zrymowało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Czy został zamieszczony formularz zgłoszeniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Formularz raczej wypełnimy na miejscu podczas przekazywania piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jak tam piwka przed konkursem? Już przygotowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 właśnie się zastanawiam czy mam wystawiać bo przedwczoraj otworzyłem jedną butelke i nie wg. mnie jeszcze za młode troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 weź 2 buteleczki tego trunku więcej.. skosztujemy wcześniej jak będzie za dobre to wypijemy ... jednego konkurenta w konkursie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Godzina 16:00 Piwowar Tomek (e-prezes) poprowadzi prezentację multimedialną na temat historii piw pszenicznych, technologii oraz surowców. Nie wiem czy to nie za późno. Być może będzie towarzystwo już zbyt zaprawione, by cokolwiek słuchać Niemniej postaram się nie zanudzać. Najwyżej może uda się wcisnąć to wcześniej. Aktualnie wpisało się 14 uczestników i jest 12 zgłoszeń piwowarów z piwami. Co może dać liczbę 16 - 18 piw (tak sobie wróżę z fusów ). Liczymy też na spóźnialskich i osoby niezdecydowane. Edytowane 17 Lipca 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Tomku program jak pisałem daje ogólne ramy czasowe, więc jak będziesz chciał to myślę, że uda się wcześniej. Edytowane 17 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Aktualnie wpisało się 14 uczestników i jest 12 zgłoszeń piwowarów z piwami. Co może dać liczbę 16 - 18 piw (tak sobie wróżę z fusów ). Liczymy też na spóźnialskich i osoby niezdecydowane. Ok 16-18 piw a 6 miejsc z nagrodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 To dopiszcie jeszcze jedno piwo do konkursu, bo też coś wystawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Super Grzesiu. Czym wiecej piw tym lepszy konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a ja nie wiem co wybrać zresztą jedzie Pepo i tak będzie pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Się zobaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi