scooby_brew Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Czy może ktoś już użył kuskus w zacierze? Czy to ma jakiś sens, ile go użyć I czego mogę się spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kuskus, z tego co wiem, to rozdrobniona pszenica. Nie liczyłbym na nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kuskus, z tego co wiem, to rozdrobniona pszenica. Nie liczyłbym na nic specjalnego. Współcześnie kuskus częściej produkuje się z mąki pszennej, wody i dodatków. Otrzymany granulat jest przesiewany przez sita o odpowiedniej średnicy. cholera wie co to za dodatki, ja zastosował bym po prostu pszenicę niesłodowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 raczej nic strasznego jeśli chodzi o te dodatki ,w końcu to środek spożywczy gdzie czytałem kiedyś że ktoś dodawał ale z jakim skutkiem nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 raczej nic strasznego jeśli chodzi o te dodatki ,w końcu to środek spożywczy Oczywiście, że są to dodatki spożywcze, tylko nie koniecznie pasują ce do piwa raz miałem kuskus, który był lekko słony, a pszenica raczej taka nie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kus Kus to jest po prostu bardzo drobny makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To nie jest makaron :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z Wikipedii " Współcześnie kuskus częściej produkuje się z mąki pszennej, wody i dodatków. Otrzymany granulat jest przesiewany przez sita o odpowiedniej średnicy" .Jak to nie makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No dobra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 A czy ktoś próbował dodać makaronu do zacieru? Hmmm W sumie maczam palce w zacierze jak mieszam lub przelewam. Czy to się liczy? shayboos i Samael 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 A czy ktoś próbował dodać makaronu do zacieru? Hmmm W sumie maczam palce w zacierze jak mieszam lub przelewam. Czy to się liczy? To kiedyś obowiązkowo muszę spróbować jakiegoś Twojego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Makaron, przepraszam, że napisałem z małej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się