scooby_brew Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Czy może ktoś już użył kuskus w zacierze? Czy to ma jakiś sens, ile go użyć I czego mogę się spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kuskus, z tego co wiem, to rozdrobniona pszenica. Nie liczyłbym na nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kuskus, z tego co wiem, to rozdrobniona pszenica. Nie liczyłbym na nic specjalnego. Współcześnie kuskus częściej produkuje się z mąki pszennej, wody i dodatków. Otrzymany granulat jest przesiewany przez sita o odpowiedniej średnicy. cholera wie co to za dodatki, ja zastosował bym po prostu pszenicę niesłodowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 raczej nic strasznego jeśli chodzi o te dodatki ,w końcu to środek spożywczy gdzie czytałem kiedyś że ktoś dodawał ale z jakim skutkiem nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 raczej nic strasznego jeśli chodzi o te dodatki ,w końcu to środek spożywczy Oczywiście, że są to dodatki spożywcze, tylko nie koniecznie pasują ce do piwa raz miałem kuskus, który był lekko słony, a pszenica raczej taka nie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Kus Kus to jest po prostu bardzo drobny makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 To nie jest makaron :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Z Wikipedii " Współcześnie kuskus częściej produkuje się z mąki pszennej, wody i dodatków. Otrzymany granulat jest przesiewany przez sita o odpowiedniej średnicy" .Jak to nie makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No dobra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 A czy ktoś próbował dodać makaronu do zacieru? Hmmm W sumie maczam palce w zacierze jak mieszam lub przelewam. Czy to się liczy? shayboos i Samael 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 A czy ktoś próbował dodać makaronu do zacieru? Hmmm W sumie maczam palce w zacierze jak mieszam lub przelewam. Czy to się liczy? To kiedyś obowiązkowo muszę spróbować jakiegoś Twojego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Makaron, przepraszam, że napisałem z małej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi