ras13 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Ja z chęcią również wpadne tylko o ile praca pozwoli. Niestety pracuje w systemie zmianowym i pracuje również w wekkendy i święta. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam tako sprawę do piwowarów z Podlasia. Potrzeba mi około 40 butelek ( mniejsza ilość mile widziana) od piwa o pojemności około 0,7l. Powinny one być ze szkła ciemnego i nie mogą być zakręcane z gwintem. W zamian za te butelki oddam butelki o pojemności 0,5l szkło ciemne nie zakręcane. Wymiana sztuka za sztukę. Bym je odebrał na spotkaniu piwowarów lub przed spotkaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mam tako sprawę do piwowarów z Podlasia. Potrzeba mi około 40 butelek ( mniejsza ilość mile widziana) od piwa o pojemności około 0,7l. Powinny one być ze szkła ciemnego i nie mogą być zakręcane z gwintem. W zamian za te butelki oddam butelki o pojemności 0,5l szkło ciemne nie zakręcane. Wymiana sztuka za sztukę. Bym je odebrał na spotkaniu piwowarów lub przed spotkaniem. Nie ma problemu. Za darmo mogę oddać nawet spore ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To fajnie. A ile możesz oddać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To fajnie. A ile możesz oddać ? Pojemność 0,66 litra? Brązowych ponad setka się znajdzie. Plus kilkadziesiąt zielonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon90 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Jako, że dopiero rozpoczynam przygodę z piwowarstwem i mam za sobą zaledwie jedną warkę zacieraną również z chęcią skorzystałbym z takiego spotkania na którym mógłbym wiele się nauczyć od bardziej doświadczonych kolegów i spróbować ich wyrobów a także usłyszeć kilka słów o moim pierwszym piwku. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Szymon90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pierwsze jest najlepsze, bo jest pierwsze i najlepsze Może nie kombinujmy, tylko każdy kilka piw pod pachę i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramis Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich na forum. Dlaczego nie przeglądałem wcześniej forum ... przegapiłem spotkanie. Dziś dopiero szwagier powiedział mi o takim temacie na forum. Też chętnie dołączę do Was. Luknę tylko co mi jeszcze zostało w piwniczce, chętnie poczęstuję i wysłucham opinii. Przychylam się do każdego terminu, byleby to był najlepiej piątek wieczór. Pozdrawiam. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez abramis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzeHu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Też się piszę na kolejne spotkanie jak najbardizej. Coś wiadomo już o jakichś terminach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Krótko: w temacie "coś" się dzieje, niedługo powinno być więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Też bym zapewne przybył, tylko coś temat umarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Takie czasy, że większość informacji idzie na facebook. Zakładaj konto Następne spotkanie, pokaz warzenia, w Multibrowarze prawdopodobnie na początku lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Masz już jakieś bliższe info nt. pokazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Podlinkuj tego facebooka jak możesz Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Grupa dyskusyjna Piwowarskie Podlasie https://www.facebook.com/groups/1400268633565781/ Kiedy? Wstępnie 2 lipca, ale to jeszcze wymaga potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 A nie mogło być 27 lub 30 czerwca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A nie mogło być 27 lub 30 czerwca ? Nie bardzo, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 2 lipca jest już pewne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Potwierdzone. 2 lipca, od godz. 17.00 Multibrowar ul. Malmeda 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak praca pozwoli to zapewne wpadnę termin dla mnie lekko nie leży bo od 07.07 jestem na urlopie i byłoby lepiej, ale cóż nie ma co wydziwiać. Jako początkujący piwowar muszę zapytać, co powinienem zabrać na takie pierwsze spotkanie z zacnym gronem i w jakiej ilości no i kwestia zasadnicza, czy obecność LP jest niewskazana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Co zabrać? Jak masz ochotę możesz zabrać piwo domowe na wymianę z innymi piwowarami. Nie do końca wiem o co chodzi z "LP", ale jeżeli chodzi o osobę towarzyszącą, to można jak najbardziej. Pod warunkiem, że nie umrze z nudów słuchając ludzi przez kilka godzin gadających o piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Moja żona się upiera że chce przyjść . Nikt nie broni lepszym czy gorszym połowom przyjść tylko szkoda żeby po przerwie białkowej już wisiały nad uchem - "idziemy?" Warto uprzedzić że nie będzie to kolejny mecz puszczany w tle. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez b.dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Spokojnie, wytrzyma, twarda z niej sztuka, jak mi tylko praca nie zmieni planów to zapewne przybędziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Licz tak z 6-7h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariucha Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 looz - wczoraj warzyłem Saisona do 2-giej w nocy wiem ile na to wszystko schodzi czasu, małżonkę oczywiście uprzedzę, że jak będzie marudzić to "no more" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi