bielok Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Cześć Dzięki bielok za zainspirowanie mnie do upichcenia czegoś z głowizny. Aż dziwne że szukając przepisów na zagospodarowanie mięska trafiłaś na forum piwowarskie a nie np. na http://www.wedlinydomowe.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Maras Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nastepny pokroje na mniejsze kawalki ale poza tym to super! Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m626 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 "podgrzewanie w piekarniku może nie wystarczyć - w końcu mięso jest w wodzie, która 100C nie przekroczy." A jeśli w wyniku podgrzewania ciśnienie w słoiku wzrasta, to co się dzieje z temperaturą wrzenia wody, że się zapytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się