Makaron Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ... kombinują kredyty + oszczędności życia swoje ... No wlasnie, nie stac mnie na takie ryzyko w tym momencie mojego zycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jakie piwo uwarzyłeś na 10 rocznicę? Etykieta itp gotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jakie piwo uwarzyłeś na 10 rocznicę? Etykieta itp gotowa? Etykiet w zyciu zrobilem moze z 50. Nie mam cierpliwosci. Dla mnie najwazniejsza jest zawartosc butelki, nie jej opakowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ... kombinują kredyty + oszczędności życia swoje ... No wlasnie, nie stac mnie na takie ryzyko w tym momencie mojego zycia. Absolutnie się nie dziwię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Super !!! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi