Kamilo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja zrobie rusztowanie (podpory) pod FD i powino byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialY Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja zrobie rusztowanie (podpory) pod FD i powino byc ok. A koledzy nie myśleli o takim rozwiązaniu jak w pdfach? Gdzieś je kiedyś widziałem na jakimś zdjęciu na forum ale teraz nie mogę znaleźć. Odchodzi problem robienia rusztowania, kranik spustowy zmieści się pod gięciem a firma wycinająca jak ma laser to najprawdopodobniej mają też prasę krawędziową i to jedno gięcie mogą zrobić bez problemu. FD_giete_gar.pdf FD_giete.pdf michwo1 i Kamilo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Mi do mojego gara pasuje bardziej rusztowanie. (Gar jest niski, a szeroki i jeszcze grzałki w środku). Ale pomysł godny uznania. nst. punkt dla kolegi Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ktoś pomysł dobry wymyślił. Ale projekt (plik do wycinania) to ciężej się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialY Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ktoś pomysł dobry wymyślił. Ale projekt (plik do wycinania) to ciężej się robi. Jeżeli pracuje ktoś w AutoCadzie 2d to rzeczywiście robota upierdliwa. W każdym programie do projektowania 3d to kwestia 4 operacji więcej a rozwinięcie i tak zrobi automatycznie, więc nie zgadzam się że ciężej się to robi. br.an.tr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja na grafice to mało się znam, bardzo mało. Masz racie jak ktoś się zna to parę chwil i projekt zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 BialY dzięki za projekt. FD_30_1x30.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Szukam FD do fermentatora, czy jest ktoś w stanie pomóc mi znaleźć kontakt do kogoś kto może zrobić FD lub gdzie można kupić gotowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Tu morzna kupić http://browamator.pl...5&grupa_p=6 do fermentatora. Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez br.an.tr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialY Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Tu morzna kupić http://browamator.pl...5&grupa_p=6 do fermentatora. Można co najwyżej Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez BialY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 BialY dzięki za projekt. Zaraz zaliczę złotą łopatą za forumową archeologię, ale zaryzykuję: jak Ci się sprawdza FD z 1 mm szczeliną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Czy ktoś mógłby się podzielić plikiem z projektem FD? Najlepiej do gara 40cm. mój adres ogur_ek@o2.pl edit: może być takie? fałszywe dno.pdf Edytowane 14 Listopada 2017 przez ogur_ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas7803 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mogę Ci coś takiego wygenerować. Podaj jaka średnica Cię interesuje i jaki format pliku pod wypalarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dzięki, dwg mam zrobione takie jak na pdf'ie. Na razie rozważam inne rozwiązanie. Gdyby ktoś chciał, to fi 398mm i 1mm szczeliny: fałszywe dno.dwg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas7803 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 W porządku Gdyby ktoś potrzebował plików na wypalarkę to służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuzz Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Lukas, a dałbyś radne wygenerować plik *dwg pod średnicę 495 mm ze Szczeliną 1 mm? Pozdr. Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi