Franekkkk Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dzisiaj przeglądając Przemysł fermentacyjny i owocowo-warzywny nr 2/2009 natknąłem się na ciekawy artykuł odnośnie dwutlenku siarki w piwie. Jako, że przeglądałem ów czasopismo w bibliotece uczelnianej, a stamtąd nie możemy wynosić czasopism, tylko kserować to zamieszczam skany z kserówek To jest część pierwsza artykułu, druga pewnie będzie w numerze kwietniowym lub majowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Troszę nieczytelne te skany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 jak kliknie się na obraz w poście to otworzy się nowe okno na imageshack, potem należy kliknąć na obrazek i potem powiększyć, wtedy tekst jest bardzo dobrze czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 (edytowane) Dzięki!! Nie zauważyłem, że się pomniejszyło. Edytowane 20 Kwietnia 2009 przez hrapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić po jaką cholerę jest ten mały kawałek po angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 tak chyba jest w czasopismach naukowych czy z branży przemysłowej, że powinno być streszczenie i tytuł w języku angielskim Jak przeglądam literaturę naukową lub przemysłową to część jest ze streszczeniem w j. angielskim a część nie Na uczelni mamy także dostęp do Elsaviera - bazy danych gdzie publikacje są tylko i wyłącznie po angielsku, to jest najlepsze źródło bo są tam publikacje z całego świata i w miarę świeże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się