korzen16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czy ktoś mnie oświeci skąd taka różnica?? Nawet jak podniosłem fermentowalność cukru do 100% do dalej mam przepaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) W tym pierwszym przypadku spróbuj wpisać 2.6 zamiast 2,6. A w ogóle to zamiast w/w stron polecam program Jacka Kocurka: http://www.piwo.org/files/file/13-kalkulator-rezerwy-brzeczki-do-refermentacji/ Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 W tym pierwszym przypadku spróbuj wpisać 2.6 zamiast 2,6. Zgadza się, człowiek stary, a mało domyślny - dzięki. Więc drugi kalk jest pewniejszy, bo się drze, że wpisano zły separator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się