wibo Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Chciałbym się przywitać. Wprawdzie dopiero dzisiaj się zarejestrowałem, to czytam forum od jakiegoś czasu i korzystam z zawartej tu wiedzy. Miło mi będzie dzielić się również swoją wiedzą z innymi pasjonatami złotego ( i nie tylko ) napoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam Kolegę z miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam kolegę z miasta gdzie szkołę średnią skończyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam kolegę z miasta z którego pochodziła moja wychowawczyni ze szkoły średniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ilu tu powiązanych z Sieradzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam kolegę z miasta, z którego nie znam nikogo osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 I jescze dodam , że 5 lat w internacie na Polnej mieszkałem w tym słynnym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Pewnie TM kończyłeś a jak cię tu zawiało z Zawiercia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 STM - do Zawiercia jak to w życiu . Po studiach za Kobietą Chwalcie się Panowie Sieradzanie co tam się u Was warzy ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 U mnie wiosną uwarzył się PA, BPA, IRA, BA zostało mi jeszcze kilka butelek IRA kolejne ważenie pewnie po nowy roku. Mam chęć min na jakieś pszeniczne, FAH, Saison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wibo Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 U mnie obecnie w degustacji PA Jutro butelkowane IRA a w kolejce do zacierania Dunkel weizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To kiedyś musimy zrobić jakąś wspólną degustację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wibo Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Sorry że tak długo nie odpowiadałem ale mam coraz mniej czasu. Oczywiście chętnie się kiedyś spotkam celem wymiany doświadczeń i oczywiście degustacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Ja mam sporo wolnego czasu więc jak coś to jestem do dyspozycji. Edytowane 8 Października 2013 przez Zbynek80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi