Bogi Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Teraz te drożdże nazywają się Empire Ale M15. Czy wprowadzono jakieś zmiany? Znalazłem ich tolerancję i innych Mangrove'ów: M76 Bavarian Lager 3 75-80% 8% 46-57°F (8-14°C)M20 Bavarian Wheat 2 70-75% 7.5% 64-86°F (18-30°C)M47 Belgian Abbey 4 73-77% 8% 64-77°F (18-25°C)M41 Belgian Ale 3 82-88% 12% 64-82°F (18-28°C)M31 Belgian Tripel 3 82-88% 10% 64-82°F (18-28°C)M21 Belgian Wit 2 70-75% 9% 64-77°F (18-25°C)M84 Bohemian Lager 4 72-76% 8% 50 - 59°F (10-15°C)M54 Californian Lager 4 77-82% 9% 64-68°F (18-20°C)M15 Empire Ale 4 70-75% 8% 64-72°F (18-22°C)M29 French Saison 3 85-90% 12% 79-90°F (26-32°C)M36 Liberty Bell Ale 4 74-78% 9% 64-73°F (18-23°C)M42 New World Strong Ale 5 77-82% 12% 61-73°F (16-22°C)M44 US West Coast 4 77-85% 10% 64-73°F (18-23°C)M02 Cider 5 95-100% 12% 54-82°F (12-28°C)M05 Mead 4 95-100% 18% 59 Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się